مسئله بهترین سن آموزش شنا به کودکان میتواند برای بسیاری از خانوادهها حائز اهمیت باشد. بنابراین اگر قصد دارید که از بهترین سن آموزش شنا به کودکان مطلع شوید پیشنهاد میکنیم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. از مهم ترین عواملی که در یادگیری شنا به کودکان موثر واقع شده است انتخاب مربیان متخصص و کارآزموده است. سایت باتیس سوییم با مربیان حاذق و کاربلدی که در مجموعه خود دارد، به ارائه آموزش شنا در اصفهان در لاینها و سطوح مختلف به کودکان نوجوانان و سن های متفاوت میپردازد. بنابراین تا پایان مقاله همراه ما باشید.
سن مناسب آموزش شنا برای کودکان
با توجه به آن که در سن ۴ سالگی شاهد توانایی های جسمی گسترده و تعامل با محیط آب بیشتر و توسعه یافتهتری در کودکان هستیم، پیشنهاد میشود که در این دوره به آموزش شنا بپردازید. در این رابطه نیاز است که برخی از نکات را که در این بخش درج میکنیم را رعایت کنید.
- توانایی کنترل فیزیکی کودکان: کودک باید بتوانند تعادل خود را در آب حفظ کرده و حرکات شنا را به صورت صحیح انجام دهد.
- توانایی تمرکز کودک: اطلاع از آن که تمرکز و توجه کودک به حرکات شنا و یادگیری در شرایط نرمال مناسب است یا خیر بسیار اهمیت دارد. کودک باید تمرکز و توجه کافی در حرکات شنا داشته باشد.
- عدم ترس کودک از آب: کودک باید بتواند با محیط سراسر آب ارتباط برقرار کرده و ترس و واهمهای در رابطه با حضور در آب نداشته باشد.
- کلاس های آموزشی اصولی و تخصصی: اطلاع از میزان تخصص و تبحر مربیان و کلاس های آموزشی شنای کودک از اهمیت بالایی برخوردار است. با مراجعه به مراکز حرفهای و معتبر میتوانید از این لحاظ اطمینان لازمه را حاصل کنید.
در سایت باتیس سوییم شاهد آموزش شنای پروانه، آموزش شنا کرال سینه و آموزش شنا قورباغه و سایر لاین های شنا هستیم. بنابراین اگر قصد آموزش اصولی موارد گفته شده را دارید کافیست بر روی لینک سایت باتیس سوییم کلیک کنید.
سن ایده آل کودکان جهت یادگیری شنا
- کودکی: برخی از کودکان از سنین زیر ۶ سال علاقه بسیار به شنا دارند. به همین علت آن ها از کودکی به آموزش شنا میپردازند و در بزرگسالی و نوجوانی یک شناگر ماهر و حرفهای خواهند شد.
- سنین ۶ سال به بالا: بسیاری از کودکان از سن ۶ الی ۷ ساله علاقه بسیاری به شنا دارند. با توجه به آن که در این سن عضلات و تمرکز کودک افزایش یافته است، آموزش شنا به صورت اصولی انجام میشود و کودک به صورت تخصصی آموزش میبیند.
- دوره نوجوانی: در دوره نوجوانی شنا باعث تقویت عضلات و حفظ سلامت جسمانی نوجوان خواهد شد. بسیاری از افراد در این سنین به آموزش شنا علاقهمند میشوند.
- بزرگترین گروه سنی: آموزش شنا در سنین بالاتر برای بهبود استقامت و سلامت جسمانی انجام میشود. در صورتی که قصد حفظ سلامتی خود را دارید کافیست که شنا را تا سنین بالاتر ادامه دهید.
شنا یک فعالیت بسیار مفید و حائز اهمیت است که پیشنهاد میشود تمامی افراد در صورت علاقه حتماً آموزش آن را ببینند. یادگیری شنا به عوامل گستردهای از جمله تجربه شنا، میزان راحتی فرد و تمرکز آن در آب و مهارت های شنا بستگی دارد.
روند آموزش شنا به کودکان
در این بخش از مقاله قصد داریم شما را با روند آموزش شنا به کودکان آشنا کنیم. با انجام مراحل گفته شده امنیت را برای کودکان در آب ایجاد کرده و ترس و واهمه آن ها را از آب و شنا کردن از بین خواهید برد. لذا تا پایان همراه ما باشید و این بخش را با دقت مطالعه کنید.
- در ابتدا باید با گرفتن حدفاصل زیر بغل تا کمر کودک حس امنیت او را در آب فراهم کرده و لذت شنا در آب را برای کودک ایجاد کنید.
- با استفاده از جلیقه بادی، تخته شنا و یا دستها میتوانید کودک را در مرحله ورود به آب کمک کنید.
- پیشنهاد میشود در مرحله یادگیری شنا توسط کودکان، بزرگسالان با بازی در زیر آب به حفظ تنفس و زیر آب نگه داشتن صورت کودک کمک کنند تا یادگیری بخش های بعدی آسانتر شود.
- با نگه داشتن کمر کودکان توسط بزرگسالان کودک میتواند تمرکز بهتری در آب داشته باشد و حرکات صحیحتری انجام دهد.
- برای یادگیری بهتر به آموزش چرخش و بالا آوردن سر بپردازید تا کودک سریعتر بتواند به صورت مستقل شنا کند.
شنای انفرادی برای کودکان بهتر است یا گروهی؟
انتخاب شنای انفرادی یا جمعی بستگی به علایق و سلایق کودک دارد. برخی از کودکان تمایل دارند در فضایی کاملاً خصوصی آموزش شنا و یادگیری شنا داشته باشند و برخی دیگر از کودکان دوست دارند در یک فضای صمیمی و دوستانه اقدام به یادگیری شنا کنند. اما اگر دوست دارید که به صورت حرفهای به کودک خود آموزش شنا دهید پیشنهاد میکنیم به صورت انفرادی آموزش شنا را به کودک خود بیاموزید تا کودک با ذهنی متمرکز آموزش ببیند.
شناخت لوازم شنا برای کودکان نوپا
لوازمی وجود دارد تا شناگران مبتدی به خصوص کودکان با استفاده از آن ها علاوه بر حفاظت و ایجاد امنیت و جلوگیری از غرق شدن در آن به عملکرد دقیق آن ها در حرکات شنا کمک کند. چند نمونه از لوازم مهم آموزش شنا به ترتیب زیر است:
- دماغگیر
- جلیقه شنا
- عینک شنا
- سرسره بادی
- بازوبند بادی
- دروازه بادی
- حلقه یا تخته شنا
- سنتورهای بزرگ بادی
وجود این ابزارها در یادگیری الزامی نیستند اما به اشتیاق و حفظ امنیت کودک کمک بسزایی میکنند. اگر قصد دارید به صورت تخصصی آموزش شنا را با کمک بهترین مربی شنا داشته باشید کافی است که به سایت باتیس سوییم مراجعه کنید.
معیارهای استخر شنای استاندارد
استخر مناسب کودکان باید زیر نظر بهداشت و از معیارهای اولیه برخوردار باشد تا از هر نوع بیماری و حساسیتها به دور باشد. استخرهای آلوده میتوانند منجر به آلرژی های ریه و آسم، مشکلات گوارشی و ضایعه های پوستی و عفونت های قارچی و باکتریایی شوند. بنابراین از وجود اعتبار و بهداشت استخر اطمینان حاصل کنید، تا کودکتان در یک فضای بهداشتی به یادگیری شنا بپردازد. نکته حائز اهمیت بعدی آن است که در صورت وجود بیماری هایی از جمله آسم، اگزما، اسهال، عفونت چشم و گوش، سرماخوردگی و یا چنین مواردی از ورود کودک به استخر و آموزش شنا تا زمان بهبود آن جلوگیری کنید.
میان وعده کودک شناگر
بدون شک فعالیت هایی از جمله شنا، انرژی کودک و بزرگسال را به یک میزان کاهش نخواهد داد. بدون استثنا کودکان در زمان انجام شنا انرژی بیشتری صرف میکنند و نیاز آن ها به تغذیه افزایش خواهد یافت. به همین علت در زمانی که به کودک خود آموزش شنا میدهید حتماً از میان وعده های سالم استفاده کنید تا کودک بتواند انرژی از دست رفته را تامین کند و با نیروی چندین برابر اقدام به انجام آموزش کند. در مجموعه معتبر باتیس سوییم مربیان ویژهای وجود دارد که در حوزه آموزش شنا تخصص و دوره دیدهاند. بنابراین سپردن کودکان کم سن به این مجموعه جهت آموزش شنا بهترین و ایده آلترین کار ممکن است.
کلام آخر
در این مقاله قصد داشتیم شما را در رابطه با بهترین سنی که میتوان کودک را با انواع شناهای حرفهای و ابتدایی آشنا کرد، مطلع کردیم. اگر قصد دارید که به صورت حرفهای و یا تنها جهت اوقات فراغت آموزش شنا ببینید کافیست که به لینک موجود در مقاله کلیک کنید و وارد صفحه معتبر باتیس سوییم شوید.